× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Ajaccio

Ajaccio Korzika szigetének fővárosa, Bonaparte Napóleon szülőhelye, az Ajaccioi-öböl északi partján, a környező erdős dombok között található. Ajaccio igazi nagyváros, amely a világ egyik legszebb öble mentén épült. A háttérben magas hegyek húzódnak, amelyeken még májusban is hósipkák vannak. Az óváros hangulatos utcáin számos napóleoni emléket fedezhetünk fel, a helyi piacok különleges ízekkel csábítanak és gazdag múzeumok kínálnak érdekes látnivalókat.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Ajaccioban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Ajaccio

Ajaccióban foglalna szállást?Kattintson ide

Ajaccio megközelítése, utazás komphajóval vagy repülővel

GPS koordináták: szélesség: 41°55’9.22″É; hosszúság: 8°44’19.09″K
Ajaccio távolsága a korzikai kikötőktől: Ajaccio: 700 m, Bastia: 150 km, Calvi: 165 km, Ile Rousse: 7 km
Ajaccio távolsága a korzikai repülőterektől: Ajaccio: 7 km, Bastia 133 km, Calvi: 164 km, Figari: 122 km

Szállás Ajaccióban? Miért tetszik Ajaccio az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Ajaccióban? De miért érdemes Ajaccióban szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Ajaccióban és Ajaccio környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Korzika főbb turisztikai régióiban:

Szállás Korzika legkedveltebb városaiban: