× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Bonifacio

Bonifacio Korzika legdélebbi települése, a várost Paul Veléry “Korzika festői városá”-nak nevezte. A magas, fehér mészkősziklákra épült város látványa a tenger felől megközelítve lélegzetelállító. A tengerpartról az Aragon-lépcső 187 fokán juthatunk fel az Óvárosba. A szűk utcák és a középkori épületek, valamint a bástyák a régi időkről és az állandó ostromokról mesélnek.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Bonifacióban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Bonifacio

Bonifacióban foglalna szállást?Kattintson ide

Bonifacio megközelítése, utazás komphajóval vagy repülővel

GPS koordináták: szélesség: 41°23’13.83″É; hosszúság: 9° 9’33.37″K
Bonifacio távolsága a korzikai kikötőktől: Ajaccio: 132 km, Bastia: 173 km, Calvi: 231 km, Ile Rousse: 128 km
Bonifacio távolsága a korzikai repülőterektől: Ajaccio: 128 km, Bastia 156 km, Calvi: 230 km, Figari: 21 km

Szállás Bonifacióban? Miért tetszik Bonifacio az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Bonifacióban? De miért érdemes Bonifacióban szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Bonifacióban és Bonifacio környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Korzika főbb turisztikai régióiban:

Szállás Korzika legkedveltebb városaiban: