× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Calvi

A Korzika észak-nyugati részén található Calvi, a La Balagna tájegység fővárosa, a francia partokhoz legközelebb eső korzikai város. Calvi kirstálytiszta vizével és építészeti gazdagságával egy gyöngyszem Korzikán, a “Szépség szigetén”. Calvi számos látnivalóval várja a látogatókat. A gyönyörű fekvésű város, píneákkal szegélyezett, 6 km-es strandja és sokféle látnivalója miatt ma a sziget egyik idegenforgalmi központja.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Calviban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Calvi

Calviban foglalna szállást?Kattintson ide

Calvi megközelítése, utazás komphajóval vagy repülővel

GPS koordináták: szélesség: 42°34’3.52″É; hosszúság: 8°45’26.04″K
Calvi távolsága a korzikai kikötőktől: Ajaccio: 165 km, Bastia: 113 km, Calvi: 650 m, Ile Rousse: 161 km
Calvi távolsága a korzikai repülőterektől: Ajaccio: 161 km, Bastia 96 km, Calvi: 7 km, Figari: 225 km

Szállás Calviban? Miért tetszik Calvi az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Calviban? De miért érdemes Calviban szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Calviban és Calvi környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Korzika főbb turisztikai régióiban:

Szállás Korzika legkedveltebb városaiban: