× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Corte

Korzika belsejében, a sziget közepén, egy havasokkal körülvett fennsíkon helyezkedik el Corte, melyet Korzika szívének is neveznek. A város egykor Korzika fővárosa volt. Cortéban főleg az Óvárosban sok a látnivaló. A városkát és az egész környékét uralja a már messziről szemünkbe tűnő Fellegvár. A Corte fölé emelkedő, sasfészekként emlegetett fellegvárral szemben álló kilátóról a környező hegyekre szép panoráma nyílik.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Cortéban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Corte

Cortében foglalna szállást?Kattintson ide

Corte megközelítése, utazás komphajóval vagy repülővel

GPS koordináták: szélesség: 42°18’33.87″É; hosszúság: 9° 8’56.48″K
Corte távolsága a korzikai kikötőktől: Ajaccio: 81 km, Bastia: 69 km, Calvi: 85 km, Ile Rousse: 77 km
Corte távolsága a korzikai repülőterektől: Ajaccio: 77 km, Bastia 52 km, Calvi: 83 km, Figari: 141 km

Szállás Cortéban? Miért tetszik Corte az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Cortéban? De miért érdemes Cortéban szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Cortéban és Corte környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Korzika főbb turisztikai régióiban:

Szállás Korzika legkedveltebb városaiban: