× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Ile-Rousse

L’Ile-Rousse azaz a vörös sziget egy népszerű üdülőhely Korzika észak-nyugati partján, Calvi városától 23 km-re észak-keletre. A város csodálatos környezetben található, ezért sok látogatót vonz, a turizmus a város fő bevételi forrása. L’Ile-Rousse platánfás főterén és zöld vizű strandján érdemes elidőzni. Korzika szinte minden más fontos városától eltérően L’Ile-Rousse-t nem a genovaiak, hanem Pasquale Paoli korzikai szabadsághős alapította 1758-ban.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Ile-Rousseban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Ile-Rousse

Ile-Rousseban foglalna szállást?Kattintson ide

Ile-Rousse megközelítése, utazás komphajóval vagy repülővel

GPS koordináták: szélesség: 42°38’11.44″É; hosszúság: 8°56’13.37″K
Ile-Rousse távolsága a korzikai kikötőktől: Ajaccio: 142 km, Bastia: 89 km, Calvi: 25 km, Ile Rousse: 138 km
Ile-Rousse távolsága a korzikai repülőterektől: Ajaccio: 138 km, Bastia 72 km, Calvi: 23 km, Figari: 202 km

Szállás Ile-Rousseban? Miért tetszik Ile-Rousse az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Ile-Rousseban? De miért érdemes Ile-Rousseban szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Ile-Rousseban és Ile-Rousse környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Korzika főbb turisztikai régióiban:

Szállás Korzika legkedveltebb városaiban: