× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Piana

Piana csodálatos panorámájú falu, melyet Franciaország legszebb települései között tartanak számon. Nevével kapcsolatban szokták a “la blanche”, azaz “a fehér” jelzőt használni, amit gyönyörű tengerpartja miatt kapott. Piana közelében van a Scandola Nemzeti Park, amely tagja az UNESCO világörökségnek, továbbá a Piana és Porto között húzódó fantasztikus vörös gránit képződmény, a Les Calanches, melyet a nap, a szél és az eső formált különlegessé. A Calanche di Piana öböl porfir magmás kőzetből álló sziklái gyönyörű vöröses színűek.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Pianában foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Piana

Pianában foglalna szállást?Kattintson ide

Piana megközelítése, utazás komphajóval vagy repülővel

GPS koordináták: szélesség: 42°14’17.75″É; hosszúság: 8°38’11.89″K
Piana távolsága a korzikai kikötőktől: Ajaccio: 69 km, Bastia: 146 km, Calvi: 86 km, Ile Rousse: 70 km
Piana távolsága a korzikai repülőterektől: Ajaccio: 70 km, Bastia 129 km, Calvi: 78 km, Figari: 182 km

Szállás Pianában? Miért tetszik Piana az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Pianában? De miért érdemes Pianában szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Pianában és Piana környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Korzika főbb turisztikai régióiban:

Szállás Korzika legkedveltebb városaiban: