× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Porto-Vecchio

Korzika keleti partjának második legjelentősebb városa Porto-Vecchio, a pezsgő életű kisváros, hangulatos óvárossal és nyüzsgő jachtkikötővel. Jachtkikötőjét sokan a Földközi-tenger egyik legszebbikének tartják. Porto-Vecchio egy védett, festői öbölben fekszik, Bonifaciótól 27 km-re, északra. Korzika legszebb strandjai, smaragdzöld vízzel és fehér homokkal a közeli öblökben találhatóak: Palombaggia, Santa Giulia, Rondinaria. Porto-Vecchio finom homokos strandjai és partszakaszai mellett kulturális látnivalókban is gazdag.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Porto-Vecchióban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Porto-Vecchio

Porto-Vecchióban foglalna szállást?Kattintson ide

Porto-Vecchio megközelítése, utazás komphajóval vagy repülővel

GPS koordináták: szélesség: 41°35’28.93″É; hosszúság: 9°16’41.92″K
Porto-Vecchio távolsága a korzikai kikötőktől: Ajaccio: 139 km, Bastia: 144 km, Calvi: 247 km, Ile Rousse: 136 km
Porto-Vecchio távolsága a korzikai repülőterektől: Ajaccio: 136 km, Bastia 127 km, Calvi: 201 km, Figari: 23 km

Szállás Porto-Vecchióban? Miért tetszik Porto-Vecchio az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Porto-Vecchióban? De miért érdemes Porto-Vecchióban szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Porto-Vecchióban és Porto-Vecchio környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Korzika főbb turisztikai régióiban:

Szállás Korzika legkedveltebb városaiban: