× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Propriano

A Korzika keleti partján található Propriano jelentős idegenforgalmi központ, mely nagyon gazdag látványosságokban, így megéri ide szervezni városnézést, vagy egy hétvégi kiruccanást. Propriano kedvelt fürdőhely a számos finom homokú strand és a vizisportok miatt. A közeli Bonifacio, Ajaccio, az elbűvölő Sarténe, valamint a Filitosában feltárt megalitkultúrából származó emlékek változatos kirándulásokat tartogatnak az odalátogatók számára.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Proprianóban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Propriano

Proprianóban foglalna szállást?Kattintson ide

Propriano megközelítése, utazás komphajóval vagy repülővel

GPS koordináták: szélesség: 41°40’26.01″É; hosszúság: 8°54’6.33″K
Propriano távolsága a korzikai kikötőktől: Ajaccio: 68 km, Bastia: 208 km, Calvi: 219 km, Ile Rousse: 65 km
Propriano távolsága a korzikai repülőterektől: Ajaccio: 65 km, Bastia 165 km, Calvi: 218 km, Figari: 55 km

Szállás Proprianóban? Miért tetszik Propriano az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Proprianóban? De miért érdemes Proprianóban szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Proprianóban és Propriano környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Korzika főbb turisztikai régióiban:

Szállás Korzika legkedveltebb városaiban: