× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Saint-Florent

Saint-Florent az azonos nevű öböl mélyén elhelyezkedő hangulatos kis halászfalu, mely kellemes stranddal rendelkezik.  Aki a Cap Corse félszigetet Bastiából indulva körbejárja, Centuri, Pino és Nonza bejárását követően, a több mint 2.000 kanyar leküzdése után a Cap Corse túra végállomásaként Saint-Florentbe érkezik. Saint-Florent óvárosában található az egyik legjelentősebb román kori műemlék, a Santa-Maria-Assunta katedrális.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Saint-Florentben foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Saint-Florent

Saint-Florentben foglalna szállást?Kattintson ide

Saint-Florent megközelítése, utazás komphajóval vagy repülővel

GPS koordináták: szélesség: 42°40’54.65″É; hosszúság: 9°18’13.33″K
Saint-Florent távolsága a korzikai kikötőktől: Ajaccio: 154 km, Bastia: 23 km, Calvi: 69 km, Ile Rousse: 151 km
Saint-Florent távolsága a korzikai repülőterektől: Ajaccio: 151 km, Bastia 30 km, Calvi: 68 km, Figari: 177 km

Szállás Saint-Florentben? Miért tetszik Saint-Florent az ide utazóknak?

Szállásfoglalás Saint-Florentben? De miért érdemes Saint-Florentben szállást foglalni? Ismerje meg, hogy milyen szabadidő eltöltési, sportolási és szórakozási lehetőségek vannak Saint-Florentben és Saint-Florent környékén, nézze meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, kattintson ide!

Szállások Korzika főbb turisztikai régióiban:

Szállás Korzika legkedveltebb városaiban: